

DAYTONA 200

SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



Thursday March 7, 2024

9:00 am Track Inspection 9:30 am - 9:55 am BellissiMoto Twins Cup Practice 1 (25 min) 10:05 am - 10:35 am Mission King of the Baggers Practice 1 (30 min) 10:45 am - 11:15 am Daytona Supersport Practice 1 Group B 30 min) 11:25 am - 11:55 am Daytona Supersport Practice 1 Group A (30 min) Roland Sands Mission Super Hooligan Practice 1 (20 min) 12:05 pm - 12:25 pm 12:25 pm - 1:10 pm M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides 1:30 pm - 2:00 pm BellissiMoto Twins Cup Qualifying 1 (30 min) 2:10 pm - 2:40 pm Mission King Of The Baggers Qualifying 1 (30 min)

Daytona Supersport Qualifying 1 Group A (30 min) 2:50 pm - 3:20 pm 3:30 pm - 4:00 pm Daytona Supersport Qualifying 1 Group B (30 min)

4:10 pm - 4:30 pm Roland Sands Mission Super Hooligan Qualifying 1 (20 min)

4:45 pm Mandatory Daytona 200 Meeting at Victory Circle

Friday March 8, 2024

8:30 am Track Inspection 9:00 am - 9:20 am Roland Sands Mission Super Hooligan Qualifying 2 (20 min) 9:30 am - 10:00 am BellissiMoto Twins Cup Qualifying 2 (30 min) 10:10 am - 10:40 am Daytona Supersport Qualifying 2 Group A (30 min) 10:50 am - 11:20 am Daytona Supersport Qualifying 2 Group B (30 min) 11:30 am - 11:45 am Mission King Of The Baggers Qualifying 2 (15 min)

12:00 pm Mission King Of The Baggers Challenge (2 laps) Grid and Go

12:10 pm - 1:00 pm **Dunlop Paddock Autograph Session**

12:20 pm -12:45 pm M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

12:45 pm Cardo/H-D Parade Lap

1:15 pm - 1:30 pm Daytona Supersport Time Attack

Roland Sands Mission Super Hooligan Race 1 (6 laps) 1:45 pm

2:30 pm BellissiMoto Twins Cup Race 1 (9 laps) 3:05 pm Mission King Of The Baggers Race 1 (8 laps)

4:00 pm Pit Stop Challenge @ Victory Lane 4:45 pm - 6:15 pm Pit Stop Practice on Pit Lane

Saturday March 9, 2024

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:15 am BellissiMoto Twins Cup Warm Up (15 min)

Roland Sands Mission Super Hooligan Warm Up (10 min) 8:25 am - 8:35 am

8:45 am - 9:10 am Daytona Supersport Warm Up (25 min) 9:20 am - 9:35 am Mission King Of The Baggers Warm Up (15 min)

10:10 am Roland Sands Mission Super Hooligan Race 2 (6 laps)

11:00 am BellissiMoto Twins Cup Race 2 (9 laps)

11:30 am - 12:00 pm M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides 11:30 am - 12:00 pm **Dunlop Paddock Autograph Session**

12:00 pm Cardo/H-D Parade Lap

Daytona 200 (57 laps) 45 min Start - Grand Marsal Tyson Beckford 1:10 pm

4:05 pm Mission King Of The Baggers Race 2 (8 laps)

Move-In

Wednesday 10:00 am

Industry Will Call

Tuesday

3:00 pm - 5:00 pm

Wednesday

8:00 am - 5:00 pm

Thursday

7:00 am - 5:00 pm

Friday

7:00 am - 5:00 pm

Saturday

8:00 am - 1:00 pm

Technical Inspection

Wednesday

Supersport

12:00 pm

Baggers

1:00 pm

Twins

2:00 pm

Hooligans

3:00 pm

Meetings

Mandatory Entrant Meeting & New Riders Meeting

New Riders- Virtual Entrant 4:00pm

Wednesday at Podium Daytona 200 meeting 4:45 pm at podium

Headshots

All new riders must get headshots Wednesday in media center from 5:00 pm

-5:30 pm











Event and Circuit Information:

MotoAmerica and Daytona International Speedway present the Daytona 200, March 7-9, featuring the Daytona 200, Mission King of the Baggers, Bellissimoto Twins Cup, and Roland Sands Super Hooligans.



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Race Director: Rick Hobbs FIMNA Safety Officer: Dan Argano MotoAmerica Representative: Niccole Cox Rider Representative: Michael Martin

FIMNA Steward: Ken Saillant



Shipment pick up location: 2013 Dunn Avenue (off

Address: On-site Recipient Name and Team/Phone 1801 W International Speedway Blvd, Daytona Beach, FL 32114



Industry Will Call Location: Building in lot 6 Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2024 AMA license



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitor this "listen only" channel during all on track events



VP Fuel: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Wed, 12:00 - 4:00 pm,

Thurs/Fri 7:30 am - 4:00 pm, Sat 7:30 am - 2:00 pm No fuel cans can remain on track property, teams failing to

comply will be subject to a fine

Tech Location: Garage near tower Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible transponder, and radio. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a

transponder change may result in loss of lap times and black flag while using the unapproved transponder



Garages: contact registration@motoamerica.com Hot Pit Assignments: Released on site at tech Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all

open delivery hours (refer to teams book)

RV Parking: Contact registration@motoamerica.com

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Recycle stations located in each garage

*Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be

treated immediately and track management must be advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility. Teams found not complying with this policy may be fined*



Golf Carts Contact: golfcarts@nascar.com Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit is 10mph. Pit support vehicles must be parked within

the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2024 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens:

Network Name: MotoAmerica Hot Pits

Password: BackOnTheBanking

Coaxial Locations: Hot pit only- cables may not be run to the paddock Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Enter gate 70 to lot 6 beginning Tuesday, March 5 from 6:00 am. Overnight allowed in

lot 6. No longer use One Daytona Move-in: Wednesday March 6 @ 10:00 am

Tune to teams channel during move in Move-out: Sun, March 10 @ 12:00 pm unless otherwise

arranged

Truck Wash: Teams may wash in lot 6



Track Familiarization: March 6 @ 3:30 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS or BICYCLES, ONLY PEDESTRIAN TRAFFIC



